FAQ Shop2020-04-01T11:46:38+02:00
Cum cumpar?2015-12-17T14:01:57+02:00

Pasul 1

Creati-va un cont pe site. Este necesara o adresa de e-mail valida si o parola aleasa de dumneavoastra. Daca aveti un cont pe site, autentificati-va.

Pasul 2

Alegeti produsele dorite. Tineti cont de ocazie si de persoana care le va primi. Oferta laurabaldini.ro acopera orice dorinta. Consultati cu atentie lista de marimi si culori si selectati. Folositi butonul „ADAUGA IN COS”.

Pasul 3

Folositi optiunile disponibile pentru a verifica cantitatile de produse comandate. Puteti sterge anumite produse din Cosul de cumparaturi.
Daca nu v-ati autentificat inca, acum e momentul s-o faceti.
Verificati cu atentie datele de livrare si daca ati bifat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile, apasati butonul „PLASEAZA” . Puteti plati ramburs cu cash in momentul primirii coletului sau prin OP in baza facturii proforme pe care o solicitati pe email

IMPORTANT: Introduceti corect “DATELE DE LIVRARE”. Este extrem de important sa oferiti adresa completa si corecta pentru ca livrarea sa fie realizata în conditii optime. Un numar de telefon valabil este obligatoriu, altfel expedierea nu se va face.

Confirmarea plasarii corecte a comenzii este primirea acestui mesaj: COMANDA A FOST EFECTUATA CU SUCCES

Livrare2019-11-03T14:02:37+02:00

Livrare

Orice comanda plasata pe www.laurabaldini.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, la un cost de doar 12.90 lei pentru comenzi pana la 100 ron si TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 100 ron.

 

Durata Livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
Un termen estimativ de livrare este de 48-72ore din momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra.

Derularea Comenzii:

Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) – dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, siteul www.laurabaldini.ro poate prelucra comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.
In unele cazuri, un reprezentant Call Center va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului / produselor si pentru confirmarea comenzii.

Modalitati de livrare

Site-ul www.laurabaldini.ro efectueaza livrari prin curier rapind Urgent Cargus. Preferinte legate de livrare – puteti alege locatia: la birou, acasa sau la o alta adresa mentionata, fara niciun cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.
CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe acest site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore de la efectuarea comenzii.
Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat de catre operatorul firmei de curierat prin avizul sau emailul de urmarire a comenzii primit de la vanzator.
Aveti dreptul de a comanda doar daca aveti varsta minima de 18 ani, in caz contrar vor fi trasi la raspundere parintii sau tutorii pentru cheltuielile si daunele provocate de expedierea coletelor neridicate.
Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrari va încălca o dispozițiune legală imperativă sau prohibitivă – este considerata FRAUDA si este pedepsita conform legiilor in vigoare.

Colete neridicate si returnate.

In cazul neridicarii coletului, clientul se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 40 Lei pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incarca prevederile „Termeni si conditii” de pe acest site.
www.laurabaldini.ro avizeaza in scris, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost expediat. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii nu vor fi acceptate.

Depistarea datelor false.

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, Ip, agent utilizator, referer si acestea vor fi folosite in cazul existentei unui proces..
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor in cauza.
Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon sau e-mail in termen limita de max 48 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina “Termeni si conditii” si cu preturile produselor.

Costuri de Livrare

Costul de livrare este de doar 12.90 ron oriunde in Romania pentru comenzi de pana la 100 ron si GRATUIT pentru comenzi peste 100 ron.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.laurabaldini.ro , va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. Prin plasarea comenzii pe site-ul www.laurabaldini.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.

Termeni si conditii2015-12-17T16:40:18+02:00

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.laurabaldini.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
www.laurabaldini.ro este proprietatea SC LOGITRADE SRL si inregistrata corespunzator la OSIM.
Domeniul www.laurabaldini.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare, este administrat de SC LOGITRADE SRL in scopul comercializarii produselor prezentate in site.
Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica este SC LOGITRADE SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC LOGITRADE SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.
Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC LOGITRADE SRL isi asuma dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.laurabaldini.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.laurabaldini.ro este gazduit de serverele societatii SC LOGITRADE SRL. Societatea SC LOGITRADE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. SC LOGITRADE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.laurabaldini.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.laurabaldini.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC LOGITRADE SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC LOGITRADE SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.laurabaldini.ro , incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC LOGITRADE SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC LOGITRADE SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC LOGITRADE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC LOGITRADE SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE

Societatea SC LOGITRADE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC LOGITRADE SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.laurabaldini.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC LOGITRADE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC LOGITRADE SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
SC LOGITRADE SRL, proprietarul magazinului laurabaldini.ro, este inregistrat ca Operator de Date cu Caracter Personal de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu caracter personal, sub numarul 18006.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SC LOGITRADE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC LOGITRADE SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.laurabaldini.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC LOGITRADE SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

SC LOGITRADE SRL granteaza originalitatea produselor livrate.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC LOGITRADE SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.laurabaldini.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
Societatea SC LOGITRADE SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC LOGITRADE SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC LOGITRADE SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC LOGITRADE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
SC LOGITRADE SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC LOGITRADE SRL, dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC LOGITRADE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC LOGITRADE SRL de la respectivul client. Dupa trecerea a 24 de ore de la expedierea produselor, societatii SC LOGITRADE SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, dupa 24 de ore, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.
Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.
SC LOGITRADE SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SC LOGITRADE SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea SC LOGITRADE SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC LOGITRADE SRL.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
IMPORTANT: Introduceti corect „DATELE DE LIVRARE”. Este extrem de important sa oferiti adresa completa si corecta pentru ca livrarea sa fie realizata în conditii optime. Un numar de telefon valabil este obligatoriu, altfel expedierea nu se va face.

Politica de retur2016-01-04T13:51:47+02:00

POLITICA DE RETUR

Conform legilor in vigoare, renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

IMPORTANT: conform Art. 16 din OUG 34/2014, fac exceptie de la dreptul de retragere produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii. Acestea nu se returneaza! Din aceasta categorie fac parte si ciorapii.

www.laurabaldini.ro doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%.
Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Conditiile in care le puteti returna sunt:

1.Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi, va rugam sa solicitati acest lucru prin email, pe adresa logistica@logitrade.ro. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

Atat produsele returnate, cat si ambalajul lor (de exemplu cutiile/saculetii de plastic/etichete) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina etichetele intacte ale produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la Retur, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client prin email.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia si de a-l expedia inapoi clientului pe cheltuiala acestuia. In cazul in care produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, incluzand ambalajele, se ramburseaza 100% din valoarea produsului.

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei:
Va rugam sa efectuati verificarea calitatii produselor imediat ce ati primit si achitat coletul. Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa www.laurabaldini.ro, telefon:0744-608683, email: logistica@logitrade.ro, si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit.

3. Produse livrate gresit:
Va rugam sa efectuati verificarea/numararea produselor imediat ce ati primit si achitat coletul. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati telefonic acest lucru in momentul primirii coletului, cu agentul curier martor, pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. In procedura de returnare va urma trimiterea unui email la adresa logistica@logitrade.ro cu detalierea celor intamplate. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de www.laurabaldini.ro Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de laurabaldini.ro

Observatii generale:
Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Inlocuirea produselor:
Un produs deja achizitionat se poate schimba doar cu unul de marime diferita!
Va rugam sa ne adresati o instiintare in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si noua marime dorita. Instiintarea va fi trimisa la adresa de email logistica@logitrade.ro. In termen de maxim 2 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al nostru care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea si schimbarea produselor.

Un produs se schimba o singura data.
Din motive de igiena, produsele purtate sau/si spalate nu vor fi returnate.

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Conditii Speciale:

In durata de livrare, pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.
In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.laurabaldini.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.
Prin plasarea comenzii pe site-ul www.laurabaldini.ro, va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.