Pasul 1

Creati-va un cont pe site. Este necesara o adresa de e-mail valida si o parola aleasa de dumneavoastra. Daca aveti un cont pe site, autentificati-va.

Pasul 2

Alegeti produsele dorite. Tineti cont de ocazie si de persoana care le va primi. Oferta laurabaldini.ro acopera orice dorinta. Consultati cu atentie lista de marimi si culori si selectati. Folositi butonul „ADAUGA IN COS”.

Pasul 3

Folositi optiunile disponibile pentru a verifica cantitatile de produse comandate. Puteti sterge anumite produse din Cosul de cumparaturi.
Daca nu v-ati autentificat inca, acum e momentul s-o faceti.
Verificati cu atentie datele de livrare si daca ati bifat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile, apasati butonul „PLASEAZA” . Puteti plati ramburs cu cash in momentul primirii coletului sau prin OP in baza facturii proforme pe care o solicitati pe email

IMPORTANT: Introduceti corect “DATELE DE LIVRARE”. Este extrem de important sa oferiti adresa completa si corecta pentru ca livrarea sa fie realizata în conditii optime. Un numar de telefon valabil este obligatoriu, altfel expedierea nu se va face.

Confirmarea plasarii corecte a comenzii este primirea acestui mesaj: COMANDA A FOST EFECTUATA CU SUCCES